A kacsamellről eltávolítjuk a bőrt, felvágjuk kis darabokra, és forró serpenyőben kisütjük belőle a zsírt. A kacsamellet vékony csíkokra vágjuk, fél órára beáztatjuk a szójaszósz és a víz 2:1 arányú elegyébe.
A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A cukorborsót leforrázzuk. A szezámmagot forró serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk. A tésztát a csomagoláson látható előírás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A kacsamellről a szószt leszűrjük, megszórjuk egy kis keményítővel, így szaftosabb marad sütéskor. A mellet a forró kacsazsírban több részletben kisütjük, majd kiszedjük és megszórjuk a pirított szezámmaggal.
A visszamaradt zsiradékon roppanósra pároljuk a répát, a gombát és a cukorborsót, amikor elkészültek, összeforgatjuk a kifőtt tésztával; szójaszósszal, szezámolajjal és fokhagymával ízlés szerint ízesítjük. A kacsamellel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.