A kacsamell bőrét beirdaljuk, majd egy középmeleg serpenyőbe tesszük, a bőrével lefele, és addig, sütjük, amíg kisül a zsír a bőréből, majd átfordítjuk, és 1-2 percig a húst is megpirítjuk. KIvesszük a serpenyőből sózzuk, borsozzuk, majd egy vákumzacskóba tesszük, és 1 óra 15 percig 60-63 fokos vízfürdőben szuvidáljuk
Az aszalt szilvát a borral, a fűszerekkel és egy kis vízzel felfőzzük, ha megpuhult, egy botmixerrel lepürésítjük.
A gnocchit kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd egy serpenyőben vajat olvasztunk, az olívaolajjal együtt, rádobjuk a fokhagymát és addig pirítjuk, amíg kicsit megbarnul, felöntjük a frissen facsart narancslével. Sózzuk, borsozzuk. Beleöntjük a gnocchit és a leturmixolt szilvából belekeverünk egy kicsit. Az egészet összekeverjük, és addig forgatjuk, amíg a szósz bekrémesedik (ha sűrű lenne, egy pici víz segít rajta), majd beleszórjuk a reszelt narancshéjat.
Felforrósítunk egy serpenyőt, és, ha kész a kacsamell, kivesszük a zacskóból, és a bőrével kezdve körbesütjük. A gnocchival és az aszalt szilvás szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.