Elkészítés: A hagymát apróra a húst vékony csíkokra vágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon átpirítjuk, félretesszük.
A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük az átnyomott fokhagymát, a zöldségkeveréket és a vörösbabot. Kevés vizet öntünk rá, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a chilit, borsozzuk és oregánóval megszórjuk. Ráöntjük a ketchupot, és belekeverjük a pulykamell csíkokat. Pár percig forraljuk, és levesszük a tűzről.
Párolt rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.