Elkészítés: A combokat megmossuk, majd szárazra töröljük. A félbevágott sajtokat a bőr alá töltjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerkeverékkel. Összetűzzük a bőrt, hogy ne folyjon ki a sajt.
A megtisztított burgonyát 4 felé vágjuk, a hagymát kettévágjuk.
Sütőzacskóba tesszük először a combokat, majd a lecsöpögtetett, áttörölt burgonyát, hagymát, amelyet enyhén befűszereztünk. A sütőfóliát lezárjuk, és 180 fokon elkezdjük sütni, félkészen kivágjuk a fóliát, és úgy sütjük tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.