Elkészítés: A csirkemellet kockákra vágtam. Olívaolajon a húst és a gombát a fűszerek hozzáadásával puhára sütöttem, a vöröshagymát reszelve tettem rá. Ráöntöttem a bögre rizst, kevergetve összemelegítettem a gombás hússal, és fél liter húslevest forrón ráöntöttem. Kevergetve összeforraltam, fedővel lefedtem, és előmelegített sütőbe tettem.
5 perc múlva a gázt leoltottam, és a meleg sütőben készre főtt.
A zöldségféléket vajon megpároltam, és tálaláskor a tányérra rendeztem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.