Elkészítés: A csirkemellet kockákra vágtam. Olívaolajon a húst és a gombát a fűszerek hozzáadásával puhára sütöttem, a vöröshagymát reszelve tettem rá. Ráöntöttem a bögre rizst, kevergetve összemelegítettem a gombás hússal, és fél liter húslevest forrón ráöntöttem. Kevergetve összeforraltam, fedővel lefedtem, és előmelegített sütőbe tettem.
5 perc múlva a gázt leoltottam, és a meleg sütőben készre főtt.
A zöldségféléket vajon megpároltam, és tálaláskor a tányérra rendeztem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.