A csirkemellet alaposan megmosom, szárazra törlöm, vékony csíkokra vágom és a felforrósított kukoricaolajon aranybarnára pirítom.
Ha a hús megpirult megszórom a kukoricaliszttel, összeforgatom, meglocsolom a szójaszósszal, hozzáadom a paradicsompürét, összeforgatom, ráöntöm a chiliszószt, a kockára vágott paprikát, a felkarikázott lila hagymát, ismét összeforgatom és néhány perc összepirulás után hozzáadom a félbe vágott koktélparadicsomot.
Az előfőzött quinoat hozzáadom (ezt ugyan úgy főztem mint a rizst), végül borsozom, rádobom a reszelt fokhagymát, megint összeforgatom és a legvégén megszórom az aprított bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.