A megtisztított, rózsáira szedett brokkolit sós vízben, fedő nélkül megfőzzük, lecsepegtetjük. A rizst vajon megpirítjuk, kétszeres mennyiségű sós vízzel felöntjük és megpároljuk. A húsos, füstölt szalonnát csíkokra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, majd a vegyes darált húst. Sózzuk és barnulásig kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot. Majoránnával, kakukkfűvel, rozmaringgal és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Fedő alatt összepároljuk. A rizst, a hagymás-paradicsomos húst és a brokkolit kivajazott, zsemlemorzsával behintett tűzálló tálba rétegezzük. Meghintjük a reszelt füstölt sajttal, majd közepesen forró sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.