Elkészítés: A tojások sárgáját kikevertem a kristálycukorral, majd hozzáadtam a vizet, kis keverés után az étolajat. Ezután a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet adagoltam hozzá, majd a keverékhez felváltva a habnak felvert tojásfehérjét is. Tortaformában kisütöttem.
A pudingot a szokásos módon megfőztem, amikor kihűlt, hozzákevertem a cukorral felhabosított vajat, majd beletettem a nutellát is, és megtöltöttem a tortalapokat.
Tejszínhabbal, szilva- és szőlőszemekkel, csokirózsával (amit még gyakorolnom kell) díszítettem.
A csokirózsához az étcsokit megolvasztjuk vízgőz felett, majd az olvasztott mézhez keverjük csomómentesen a keményítőt. A keményítős mézet hozzáadjuk az olvasztott csokihoz, jól összekeverjük. Egy sütőpapírra folyatjuk, és hagyjuk kihűlni. Mikor megdermedt, átgyúrjuk, lehet kicsit nyújtogatni is a jobb állag kedvéért. Amikor elkészült, fóliába légmentesen csomagolva tároljuk szobahőmérsékleten.
Jól formázható, rugalmas, szépen elvékonyíthatók a rózsák szirmai, de bármilyen formát ki lehet alakítani tetszés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.