A vajat habosra keverjük a cukorral, majd apránként hozzáadjuk a lisztet és a vaníliaesszenciát.
Alaposan összekeverjük az egészet, majd tegyük egy csillagos végű nyomózsákba tesszük, és egy kizsírozott, vagy sütőpapírral kibélelt tepsire nyomjunk vele kb. 7 cm hosszú rudacskákat.
160 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percig sütjük. Ha kész, kiszedjük a rudacskákat a tepsiből, és hagyjuk kihűlni.
A csokoládét vízfürdő felett felolvasztjuk, majd a rudacskák mindkét végét csokiba mártjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.