A mákos réteghez a tojásokat a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük. A lisztet a mákkal és a sütőporral elvegyítjük, majd a tejjel váltakozva a margarinos habos egyvelegbe keverjük. Az előkészített tepsibe simítjuk.
A piskótához a tojások fehérjét a cukorral felverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgáját és a vizet, összekeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a sütőporos lisztet. A mák tetejére ráöntjük a kikavart piskótatésztát.
180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük. Tepsiben hagyjuk kihűlni, majd tálcára borítjuk, a papírt lehúzzuk róla. A piskóta az alja a süteménynek.
A krémhez a tejet a liszttel, a vaníliás cukorral és a cukorral felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított vajjal együtt jó krémesre keverjük és a süteményen szépen elsimítjuk.
A tejszínt felmelegítjük, a csokoládét apróra tördeljük és felolvasztjuk benne. A tűzről lehúzva a vajjal simára keverjük, majd rácsorgatjuk a süteményre. A tálcát az asztalhoz ütögetjük, hogy szépen elterüljön a bevonat. Jól lehűtjük és szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.