A sütőt 180 °C ra előmelegítjük, a gáztepsi aljába sütőpapírt fektetünk.
A tojást habosra keverjük a cukorral, majd hozzászitáljuk a sóval, szódabikarbónával elkevert lisztet, hozzáadjuk az étolajat, a mákot és a finomra reszelt sütőtököt. Az egészet óvatosan összeforgatjuk és a masszát a tepsibe simítjuk. Kb. 15 perc alatt készre sütjük.
Ha a piskóta megsült, egy konyharuhára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt és a konyharuhával együtt feltekerjük. Így hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez habosra keverjük a krémsajtot a porcukorral, ízesítjük vaníliával és hozzákeverjük a kókuszreszeléket. A piskótát kitekerjük, rásimítjuk a krémet és visszatekerjük.
A mázhoz összemelegítjük a vajat, a porcukrot a kakaóporrt és a vizet, majd bevonjuk vele a tekercset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.