A tojást kikeverjük a cukorral, majd az olvasztott vajjal, a liszttel, a mákkal és az ásványvízzel. Egy kicsit pihentetjük, majd a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A krémhez a szilvát a 4 dkg cukorral és a fahéjjal megfőzzük, majd pépesítjük. A vaníliás pudingot összekeverjük a tejjel és a maradék cukorral, a vaníliakivonattal feltesszük forrni, majd belekeverjük a vajat. Amikor kész a kissé hígabb puding, beleöntjük a szilvapépet, és hagyjuk egy fél órát pihenni.
A kihűlt palacsintákat megkenjük a krémmel, háromszög alakúra hajtjuk, és öntünk még egy keveset a krémből a tányérra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.