A lisztet összekeverjük a sütőporral, a porcukorral, majd hozzáadjuk a lágy margarint, a tojások sárgáját, a citrom reszelt héját és a tejfölt. Alaposan összedolgozzuk a tésztát és fél órára hűtőbe tesszük. Addig elkészítjük a kókuszos kosárka töltelékét.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd apránként, hozzáadjuk a porcukrot, végül a kókuszreszeléket is belekeverjük.
A tésztát ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, majd köröket szaggatunk, amivel a kosárkákat kibéleljük. A tésztába baracklekvárt teszünk és rákanalazzuk a kókuszos masszát.
Előmelegített sütőbe tesszük, majd 180 fokon, 30 perc alatt készre sütjük. Amint kihűlt, könnyen ki tudjuk borítani a formából. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.