A tortaalaphoz megolvasztjuk a vajat. A kekszet egy aprítógépben finomra daráljuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal. Belenyomkodjuk a tortaformába, majd hűtőbe tesszük, amíg a krémet elkészítjük.
A krémsajtot a porcukorral simára keverjük. Egy másik tálban kemény habbá verjük a tejszínt a vaníliával együtt, majd óvatosan összeforgatjuk a krémsajttal. 5 szem mogyorós csokoádébonbont apróra vágunk, és ezt is elkeverjük a krémben. Az így elkészült krémet kikanalazzuk a kekszes alapra, majd elsimítjuk a tetejét. Fóliával lefedve hűtjük minimum 6 órát, hogy alaposan kidermedjen.
Amint megszilárdult, megolvasztjuk a gőz fölött a tejcsokoládét, majd bevonjuk vele a tortánk tetejét. Megpirítjuk a mogyorót, durvára vágjuk, majd a torta tetejére szórjuk, és a megmaradt mogyorós csokoládébonbonokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.