A piskóta elkészítéséhez tojásokat ketté választjuk. A lisztet, a sót, a sütőport és a kakaóport összekeverjük. A fehérjét a cukrokkal kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, apránként adagolva a hideg vizet. Utoljára a lisztes keveréket, vagyis a száraz hozzávalókat fakanállal hozzákeverjük.
Egy 26 cm-es torta forma alját sütőpapírral béleljük.
A tészta masszát három részre elosztjuk úgy, hogy kevés kis piskóta tészta maradjon belőle az 5 db kis hólabda készítéséhez, amelyeket külön, kis lábasban sütünk ki. A lapokat három részben, 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt sütjük ki.
A pudingos krém elkészítéséhez a cukrot, a pudingport a tejjel simára keverjük, majd felfőzzük. Kihűtjük és a vajjal habosra keverjük. A tésztalapokat betöltjük úgy, hogy 3 részre osztjuk a krémet.
Az első lapot ecsettel a rumaromával elkevert tejjel lekenjük. A krém 1/3 részét rákenjük, és bőven megszórjuk kókuszreszelékkel. Rátesszük a következő lapot, majd ugyanúgy járunk el, mint az előzőnél. Rátesszük a harmadik lapot és rumos tejjel lekenjük.
A torta oldalát bekenjük a maradék krémmel, majd kókuszreszelékkel körbehintjük.
A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk és simára keverjük. A torta tetejét vonjuk be vele.
A pici lábasban sült piskótát kiszaggatjuk, ketté vágjuk, krémezzük és kókuszreszelékbe forgatjuk. A tetejét csokival vonjuk be. A torta szélét körben kis hópelyhekkel díszítjük, majd a kis hólabdákat elhelyezzük a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.