Gőz felett kb. 20 perc alatt felfőzzük a tojásokat a cukorral, a kakaóporral és a vajjal vagy margarinnal, majd félretesszük hűlni.
A krémhez a vajat kikeverjük, 30 dkg kókuszreszeléket összekeverünk a porcukorral, és apránként a vajhoz adagoljuk, majd a hűtőbe tesszük.
Ha kihűlt a kakaós massza, hozzákeverjük a kávét, a rumaromát és a darált kekszet. Összegyúrjuk, majd két részre osztjuk és kinyújtjuk.
Kiterítünk két nagy folpakot. Megszórjuk a maradék kókuszreszelékkel, majd mindegyikre rátesszük a kinyújtott tésztákat. Rákenjük a krémet, és a folpak segítségével feltekerjük. Néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük, felszeletelve tálaljuk.
Megjegyzés
Ebből a masszából szoktam a kókuszgolyót is csinálni, és az is finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.