Elkészítés: A tésztához a hideg margarint a többi hozzávalóval összedolgozzuk, 30 percig a hűtőben pihentetjük. 1 cm vastagra nyújtjuk, és közepes kivajazott tepsibe tesszük. A felesleget levágjuk.
A tésztára szórjuk a grízt, a lecsepegtetett meggyet, a fahéjjal elkevert cukrot, és előmelegített sütőben közepes lángnál kb. 25 perc alatt megsütjük.
A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd a liszttel is tovább keverjük, apránként hozzáadjuk a tejet, és lassú tűzön sűrűre főzzük. Beledobjuk a csokidarabokat, kevergetve feloldjuk, majd ha sima a krém és kissé kihűlt, a sütire önjük.
Hagyjuk, hogy megdermedjen, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.