Elkészítés: Az aprított gyümölcsöket és csonthéjasokat liszttel megszórjuk és félretesszük. A szobahőmérsékletű margarint kissé kihabosítjuk, majd a cukorral tovább keverjük. A feltört egész tojásokat egyenként hozzáadva habosra keverjük. A sütőporos lisztet átszitáljuk, beleszórjuk a reszelt citromhéjat, a gyümölcsöket, dióféléket, és a tojásos masszához adjuk, jól összekeverjük. Sütőpapírral bélelt formába öntjük.
Előmelegített sütőben kb. 180 fokon, lassan sütve kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Amikor langyosra hűlt, a formából kivesszük, a sütőpapírt eltávolítjuk, rácson teljesen kihűtjük, és rácsorgatjuk a kevés tejszínnel felolvasztott csokoládékat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.