Elkészítés: A kekszalaphoz a kekszet, a mogyorót és a vajat együtt robotgéppel összeaprítjuk, a morzsát kibélelt 26 cm-es kapcsos formába nyomkodjuk, a hűtőbe tesszük, hogy a kekszalap megkeményedjen.
A krémhez a sajtot kikeverjük a tejföllel, a cukrokkal, a liszttel, előbb az egész tojásokat, végül a tojássárgákat egyenként belekeverjük.
Ráöntjük a krémet a kekszalapra, és 180 fokra előmelegített, gőzös sütőben kb. 60-65 percig sütjük, langyosra hűtjük.
A mázhoz a cukrot a kakaóval és a vízzel sűrűre összefőzzük, félrehúzzuk, a hideg vajat elkeverjük benne, langyosan a tortára simítjuk, mogyoróval megszórjuk.
Tálalás előtt a hűtőben pihentetjük legalább 6 órát vagy egy éjszakát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.