Elkészítés: A tésztához a kelesztőtálba öntöm a lisztet, beleteszem a sót, az olajat és a tojásokat. A tejet a cukorral meglangyosítom, és beleteszem az élesztőt, majd hagyom, hogy felfusson. Ha kész, akkor a liszt közepébe csinálok egy lyukat, és beleöntöm a felfutott élesztőt, összegyúrom. 1 órát pihentetem, hogy megdagadjon a tészta.
Ezalatt elkészítem a krémet: a margarint megolvasztom, beleteszem a cukrot, a vaníliás cukrot, a kakaót és a rumaromát, majd jól összekeverem.
Amikor megkelt a tészta, 4 felé osztom. Ezután kb. 1 cm vastagságúra nyújtom a tésztát, megkenem a krémmel, majd föntről lefelé feltekerem a tésztát, és félreteszem. Ezt a többi 3 tésztával is ugyanígy csinálom. Ha kész, kettőt-kettőt egymás mellé teszek, és egymásba fonom.
Kikent, lisztezett koszorúformába teszem, megkenem tojással, és 180 fokon megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.