Piskóta.Tojásásokat szétválasztjuk.fehérjét kemény habbá verjük.sárgáját 16 ek cukorral fehéredésig verjük.A lisztet , kakaóport a sütőporral át szitáljuk , és a tojássárgájához keverjük, végül óvatosan hozzá keverjük a tojasfehérjét is.24 cm-es tortaformában 3 adagonként, 160 c⁰-os sütőben kb 20 perc alatt meg süssük.Krém.7 dl tejet a cukkorral feltesszük a tűzhelyre melegedni.3dl tejben a pudingot és a kakaóport elkeverjük.Ha meleg a tej hozzá adjuk a pidingot, és addig főzzük még sűrű nem lesz.A kész pudingot folyamatosan kihülésig keverjük , hogy ne bőrösödjön meg a puding.Ha kihült hűtőbe tesszük kb 1 órára.1 óra elteltével ki vesdzük a pidingot a hűtőből , és habverő géppel kicsit át dolgozzuk , hogy ne legyen kemény a puding.Végül felverjük a tejszínt és óvatosan a pudinggal összekeverjük.És kész is az egyszerű csoki krém.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.