Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá. A felvert fehérjébe belekeverjük a 8 nagy kanál kristálycukrot, és tovább verjük vele. Majd belekeverjük a 8 tojássárgáját, ezzel is tovább verjük. Legvégül beletesszük kanalanként a 8 nagy kanál lisztet, és eldolgozzuk.
Kikent, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Berakjuk az előmelegített sütőbe (villanytűzhelynél ez kb. 150-160 fok, de ezt igazából mindenki maga tudja kitapasztalni). Akkor van kész, ha beleszúrunk hústűt vagy fogpiszkálót, és nem ragad semmi rá!
A krémhez a pudingot a tasak hátulján lévő leírás szerint elkészítjük. Amíg hűl, a túrót a vaníliás cukorral és kb. 7-8 evőkanál cukorral villával összetörjük Ha kihűlt a puding, a túróval robotgéppel összekeverjük, hűtőbe tesszük, hogy kicsit szilárduljon.
Ha kellően megszilárdult a krém, a piskótát 3 lapra vágjuk, és megkenjük rétegezve a lapokat (piskóta, krém, piskóta, krém, piskóta, krém), a torta oladalát is megkenjük a krémmel. (A tetejére készítettem ebből a krémből egy kis peremet, így később amikor rákerült a kocsonya, nem folyt le!)
A díszítéshez a gyümölcsöket felszeleteljük. A gyümölcskocsonyaport a tasak hátulján lévő leírás szerint elkészítjük, majd hagyjuk hűlni. A tejszínt robotgéppel kemény habbá verjük. A torta tetejét gyümölcsökkel díszítjük, szélére rákerül a felvert tejszín, majd utána a gyümölcskocsonya is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.