Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá. A felvert fehérjébe belekeverjük a 8 nagy kanál kristálycukrot, és tovább verjük vele. Majd belekeverjük a 8 tojássárgáját, ezzel is tovább verjük. Legvégül beletesszük kanalanként a 8 nagy kanál lisztet, és eldolgozzuk.
Kikent, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Berakjuk az előmelegített sütőbe (villanytűzhelynél ez kb. 150-160 fok, de ezt igazából mindenki maga tudja kitapasztalni). Akkor van kész, ha beleszúrunk hústűt vagy fogpiszkálót, és nem ragad semmi rá!
A krémhez a pudingot a tasak hátulján lévő leírás szerint elkészítjük. Amíg hűl, a túrót a vaníliás cukorral és kb. 7-8 evőkanál cukorral villával összetörjük Ha kihűlt a puding, a túróval robotgéppel összekeverjük, hűtőbe tesszük, hogy kicsit szilárduljon.
Ha kellően megszilárdult a krém, a piskótát 3 lapra vágjuk, és megkenjük rétegezve a lapokat (piskóta, krém, piskóta, krém, piskóta, krém), a torta oladalát is megkenjük a krémmel. (A tetejére készítettem ebből a krémből egy kis peremet, így később amikor rákerült a kocsonya, nem folyt le!)
A díszítéshez a gyümölcsöket felszeleteljük. A gyümölcskocsonyaport a tasak hátulján lévő leírás szerint elkészítjük, majd hagyjuk hűlni. A tejszínt robotgéppel kemény habbá verjük. A torta tetejét gyümölcsökkel díszítjük, szélére rákerül a felvert tejszín, majd utána a gyümölcskocsonya is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.