Elkészítés: Szitáld a lisztet és a sütőport egy tálba, és jól keverd össze. Melegítsd elő a sütőt. A cukrot a vaníliás cukorral és a kakakóval együtt keverd hozzá a liszthez.
Olvaszd fel a vajat, kicsit hagyd kihűlni, majd szintén keverd a tálba. Ezután először a felvert tojásokat, majd végül a kávét keverd hozzá a tésztához. Szép egyenletesen kend ki vajjal a sütőformát.
Szórd a zsemlemorzsát a formába. Forgasd és rázogasd a formát, amíg a zsemlemorzsa mindenütt meg nem tapad az alján és a falán, majd öntsd ki a felesleget.
Töltsd a tésztát a formába és kb. 40 percig süsd a sütő legfelső részében. Vedd ki a tepsit, és hagyd a tortát még egy darabig a formában állni. Emeld le a formát és borítsd a tortát egy sütőrácsra. Ha már kihűlt, fordítsd át a másik oldalára. Egyenletesen szórd meg porcukorral a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.