Elkészítés: A tészta hozzávalóiból klasszikus piskótát sütünk. 30×30 cm-es, szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük 180 fokon 10-13 perc alatt.
A ganache krémhez a tejszínt felforrósítjuk, és felolvasztjuk benne az apróra tördelt csokoládét. A tűzről levéve hozzáadjuk a vajat, a porcukrot, és kihűtjük.
A kávékrémhez a sárgáját a 8 dkg kristálycukorral gőz fölött sűrűre főzzük, majd a tűzről levesszük, és jól kihabosítjuk keverőgép segítségével. Ezután kihűtjük, és a vajjal, valamint a porcukorral jó krémesre keverjük. A fél dl kávét az 5 dkg kristálycukorral felforraljuk, kihűtjük, majd 1 evőkanál liszttel összekeverve újra visszatesszük a tűzhelyre, felfőzzük és kihűtjük. A várakozó krémmel összekeverjük.
A kávésziruphoz a kávét felforraljuk a cukorral.
A kihűlt piskótalapot 3 egyforma, hosszú csíkra vágjuk. Az alsó lapot nem locsoljuk meg a sziruppal, rákenjük a csokikrém harmadát és a kávékrém harmadát. Ráhelyezzük a második lapot, ezt meglocsoljuk kávésziruppal, majd megkenjük a kétféle krémmel. Erre jön a 3. lap, ezt is sziruppal locsoljuk, majd jöhetnek a krémek. Felül kávékrém lesz, amit egy késpengével megcsapkodunk. Az oldalát is bekenjük krémmel, és csokoládéforgáccsal díszítjük. A hűtőbe tesszük dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.