Elkészítés: A tojások sárgáját a vízzel, a cukorral és a vaníliás cukorral sűrű, krémszerű habbá verjük. Óvatosan beleforgatjuk a tojások keményre vert habját. A lisztet a keményítővel, a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük, majd óvatokan a tojásos masszába forgatjuk. Ezt a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben közepes lángon kb. 15 percig sütjük.
Egy konyharuhát meghintünk porcukorral, és a megsült tésztát ráborítjuk. Miután lehúztuk a sütőpapírt, a konyharuha segítségével feltekerjük, és így hűtjük ki.
A töltelékhez a pudingport a tojások sárgájával és 2 dl tejjel simára keverjük. A maradék tejet a cukorral és a narancs héjával felforrósítjuk, és a pudingos masszával besűrítjük. A margarint habosra keverjük, és a lehűtött krémmel összekeverjük. A tésztát a konyharuhából kicsavarjuk, a töltelék kétharmadával megtöltjük, majd föltekerjük. A maradék krémmel kívülről megkenjük, és a reszelt csokoládéval megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.