Elkészítése: A vegyes zöldségeket ételízesítős vízben előfőzzük, a végén beletesszük a brokkolit és a karfiolt. Mikor majdnem puha,
félretesszük. A húst is előre sütjük, fehéredésig, sózzuk, borsozzuk.
Kivajazunk egy tepsit, az aljára zöldségeket szórunk, elosztjuk rajta a darált húst, amit előzőleg megpirítottunk. Megint zöldség következik, végül a füstölt tarjával betakarjuk az egészet. Utána elkészítjük a Rafinériát (amit én tejszínnel szoktam összekeverni). Ráöntöm, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Köretként mazsolás rizst ajánlok hozzá.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.