Elkészítés: Az étcsokoládé felét és a tejcsokoládét lábasba tördeljük, a vajat hozzáadjuk. Kevergetve kis lángon fölolvasztjuk, félrehúzzuk. A tojást a kétféle cukorral tálba töltjük, elektromos habverővel, maximális fokzaton 3-4 perc alatt jó habosra keverjük. Az olvasztott csokoládét és a tejfölt hozzáadjuk.
A lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval összeforgatjuk, az előzőekbe dolgozzuk. A maradék étcsokoládét apró kockákra vágjuk, ezt is hozzáadjuk.
Egy nagy muffinsütő mélyedéseit margarinnal kikenjük, a híg masszával háromnegyedükig töltjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon (180 fokon, légkeveréses sütőben 165 fokon) kb. 22 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.