Elkészítés: A húst amilyen korán csak tudom bepácolom (én pácnak egy egyszerű, készen kapható fűszerkeveréket vegyítettem össze olajjal), mert minél tovább pácolódik, annál finomabb lesz. A hagymát kockára vágom, a fokhagymát pedig apróra. A húst a pácos olajjal együtt forró serpenyőbe teszem, mialatt a cukkiniknek kikaparom a belsejét, és forrásban lévő vízben 8-10 percig főzöm. A cukkiniket utána lecsöpögtetem, a húskoz pedig hozzáteszem a hagymát és a fokhagymát. Mikor a hagyma már kezd üveges lenni, mehet hozzá a zöldség. Az egészre teszek még egy kis borsot, megkóstolom, kellően ízes-e, ha kell, utánafűszerezek. Amikor a zöldségek is megpuhultak nagyjából, mehet rá a kakukkfű vagy más zöldfűszer. Ezután a cukkikinek tepsibe teszem, és megtöltöm az elkészített keverékkel. 200 fokos sütőben legalább 30-40 percig sütöm, mert a cukkininek kell még idő, hogy jól átpuhuljon. Ha a cukkini is jó puha, ráteszem a füstölt sajtot reszelve, de ezzel már csak 5 perc kell neki. Tálaláskot tejfölt csepegtetek rá. Mi magában ettük, de rizskörettel is tökéletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.