Elkészítés: A rizst fél liter lobogó vízbe öntjük, megkeverjük, a lángról levesszük és lefedve 20 percig állni hagyjuk.
Ezalatt 4 dkg forró vajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a darált húst, sózzuk, folytonos keverés mellett pirítjuk pár percig.
A cukkinit felszeleteljük mint az uborkát, a meghámozott paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. Mindkettőt hozzákeverjük a húshoz, ízesítjük a fűszerekkel, végül a rizst is hozzáadjuk.
Az így kapott masszát kivajazott, tűzálló tálba egyengetjük. Alufóliával letakarva közepesen meleg sütőben 20 percig sütjük. Majd a fóliát levesszük, rászórjuk a reszelt sajtot, ezután addig sütjük, amíg a sajt szép színt kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.