Elkészítés: A lisztet a sütőporral elkeverjük. Hozzáadjuk a zsírt, és jól elmorzsoljuk a sütőporos liszttel. Közben a szalalkálit pici langyos tejben felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. Ha lágy a tészta, tehetünk hozzá még lisztet.
Vékonyra nyújtjuk /én kb. 7 mm-esre nyújtottam, és ez kicsit pufók/. Különböző formákkal kiszúrjuk. Mélyebb kistányérra szórunk ki kristálycukrot, belemártjuk a kiszúrt tésztákat. Sütőpapírral bélelt tepsikbe rakjuk.
180 fokos előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.