Elkészítés: 2 evőkanűl vízzel a tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd beletesszük a cukrot, a tojások sárgáját, végül a búzadarát.
Kivajazott, kilisztezett formába öntjük, és 180 °C-ra előmelegített sütőben /piskótaként/ sütjük. Amikor már szép piros, széleinél körben leöntjük a vaníliás cukorral ízesített forró tejjel, és visszatesszük a sütőbe még annyi időre, míg a tejet magába szívja /a sütő alacsony hőfokon vagy elzárva legyen/.
Fogyasztható bármilyen sodóval, gyümölcsszörppel, tejszínhabbal, fagylaltal...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.