Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk. A fűszerezés miatt érdemes kóstolgatni. Akkor jó, ha kiérezzük az ánizs ízét. Kb. 20 percig állni hagyjuk.
A datolyát egy kevés olajjal mikróban megmelegítjük, majd ízlés szerint fahéjjal együtt pépes állagúra turmixoljuk.
A tésztából golyókat formálunk, majd ujjal kinyomkodjuk a közepét (gödröt készítünk a közepére), megtöltjük datolyával, majd újra gömböt formálva belőle összezárjuk. Ezután a kapott kis gömböket összelapítjuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.