Elkészítés: A mandulalisztet a túróval, a xillittel, a vajjal, a tejföllel, a sütőporral, a tojássárgájával összekeverjük, a citrom héját belereszeljük. A tojások fehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a masszába. Sütőpapírral kibélelelt 26 cm-es tortaformába öntjük, az áfonyát a tetejére pakoljuk (ha friss a gyümölcs, ezt sütés után is megtehetjük).
50 percig 175 fokos sütőben sütjük, kb. 3 cm magas torta lesz belőle.
Aki nem diétázik, leöntheti cukros tejföllel, mézzel, megszórhatja fahéjas cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.