Elkészítés: A sütőtököt meghámozzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A hagymát felaprítjuk, és kevés olajon pirítjuk, majd hozzáadjuk a sütőtökkockákat, és így még kb. 5 percig pirítjuk az egészet.
Közben a zöldségalaplevet felforraljuk, és a sütőtökre öntjük. Ha forr, levesszük a legkisebb lángra, és vajpuhára főzzük. (Kuktában kb. 15 perc.) Ha a sütőtök megfőtt, botmixerrel krémesre turmixoljuk, aztán jöhet hozzá az aprított rozmaring, ízlés szerint bors és só. Ha belekerültek a fűszerek, még egyet forralunk a levesen.
Pirított tökmaggal és pirítóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.