Elkészítés: A tésztához a zsírt és a cukrot edénybe tesszük, ráöntjük a vizet, kis lángon felforraljuk. Ha forr, hozzáadjuk a lisztet, és addig kavarjuk, míg el nem válik az edénytől. Ha elválik az edénytől, levesszük a tűzről. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, de minden egyes tojással nagyon alaposan el kell keverni.
A tepsibe sütőpapírt teszünk, habzsákba töltjük a tésztát, és egymástól pár centire halmokat nyomunk belőle. A sütőt 220 fokra melegítjük, vízzel telt tálkát teszünk bele, hogy gőz képződjön, visszavesszük a hőt 180 fokra, és a fánkokat kb. 20 perc alatt megsütjük. Nagyon fontos, hogy az ajtót nem szabad kinyitni, mert a tészta összeesik. Ha kész, kitámasztjuk a sütőt, hogy kevés levegőt kapjon, úgy hűljön a tészta.
Ha kihűlt, kettévágjuk a fánkpuffancsokat.
A vaníliás pudingot kevés tejjel és 2 kanál cukorral elkeverjük. 2,5 dl tejbe beletesszük a margarin felét és a pudingot, és sűrűre főzzük. Ugyanígy készítjük el a csokoládés pudingot is. Teljesen kihűtjük mindkettőt.
A kihűlt krémeket habzsákba tesszük, és felváltva megtöltjük velük a fánkokat. A tortabevonó csokoládét gőz felett megolvasztjuk, és a fánkok tetejére csurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.