Az almákat meghámozzuk és apróra feldaraboljuk, a citrom levét ráöntjük, teszünk rá egy evőkanál cukrot, ízlés szerint fahéjat, és átkeverjük.
Egy másik tálban a tojásokhoz hozzáadjuk a cukrot, a vizet, az ecetet, és az egészet gépi habverővel összekeverjük, miközben apránként hozzáadagoljuk a lisztet, majd beleforgatjuk az almás keveréket.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd egy teáskanál segítségével kis halmokat rakunk a forró olajba, és forgatva, pirulásig sütjük a palacsintákat. Papírtörlőre szedve a felesleges olajat lecsepegtetjük, tálaláskor porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.