Elkészítés: 30 deka lisztet 25 deka vajjal, 2 tojás sárgájával, 1/2 csomag sütőporral, 10 deka porcukorral, kis késhegynyi sóval késsel jó
eldolgozunk és 5-6-szor vékonyra nyújtjuk, és minden alkalommal gyenge lisztezéssel többszörösen hajtogatjuk. Végül fél ujjnyi vastagra nyújtjuk és közepes pogácsavágóval kiszúrjuk. Zsírozott tepsibe téve tojásságájával erősen megkenjük, kevés nagyszemű kristálycukorral
megszórjuk s közepükbe kis gyümölcsvillával beleszúrunk. Forró
sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.