Elkészítés: A pogácsához a vajat a liszttel elmorzsoljuk, és ráöntjük a tojás és a tej keverékét. Ősszegyúrjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, felvert tojással megkenjük, de vigyázzunk, nehogy lefolyjon, mert nem jön fel akkor! Bemártjuk cukorba a tetejét. Előmelegített sütőben 220 fokon sütjük 9-13 percig.
A dzsemhez a szedret 2 evőkanál vízzel túzre tesszük, 2-3 percig keverjük, hozzáadjuk a cukrot, 1 kisebb citrom levét belefacsarunk. Ha felforrt, utána 5 percig még hagyjuk, majd a kisült pogácsához kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.