Előkészítés: A lencsét előző este beáztatjuk. Másnap a pórét, a répát, a hagymát, a burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és tetszés szerint karikákra, hasábokra, kockákra vágjuk.
Elkészítés: A lencsét leszűrjük, a zöldségekkel, a babérlevéllel, a kakukkfűvel együtt lábasba tesszük, felöntjük a húslevessel, és lassú tűzön kb. 60 percig főzzük. A krinolin vagy a főzőkolbász héját lehúzzuk, 40 perc után a levesbe tesszük. Amikor a leves kész, kivesszük a babérlevelet, az ételt sóval, borssal, a cukorral és az ecettel ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.