Elkészítés: A karalábé leveleit megtisztítom az ereitől és a szárától, majd leforrázom. A forrázóvizet nem öntöm ki, mert az összerakott ételt ezzel teszem fel főzni. Bő sós vízben tisztára mosom a sóskát és spenótot. A darált húsból a tojással, rizzsel, fűszerekkel elkészítem a tölteléket. Megtöltöm a karalábéleveleket és egy nagyobb edénybe rétegesen lerakom úgy, mint a töltött káposztát. A sóska-spenót keverékkel kezdem (forrázatlanul, mert így minden íze-zamata az ételben marad), majd töltelék, mindaddig, míg elfogy. Felöntöm a karalábé forrázóvizével, ízesítem, és 20-25 perc alatt készre főzőm. Tejföllel tálalom. Ízlés szerint be is habarható liszttel/keményítővel, de én nem teszem. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.