Elkészítés: 1. A margarint és a cukrot habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
2. Felváltva a masszához keverjük a sütőporral és a kókuszreszelékkel elkevert lisztet, valamint a tejet.
3. Az almákat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és belekeverjük a tésztába.
4. Sütőpapírral bélelt tepsibe (az enyém 24x36 cm) öntjük, és mandulaforgáccsal megszórjuk.
5. Kb. 35 percig sütjük előmelegített sütőben (kb. 180 fokon), 20 perc után szórjuk rá a cukrot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.