Elkészítés: Összeöntöm az alapanyagokat egy tálba ( liszt, cukor, sütőpor, tojás, napraforgóolaj, őrölt fahéj), összedolgozom, majd beleteszem az apróra vágott dióbelet is.
A tésztát beleöntöm egy kikent 22 cm átmérőjű tortaformába, a tetejét is megszóróm dióval, majd előmelegített sütőbe tolom 40-50 percre. Az elején 25 percig alacsonyabb hőfokon sütöm, majd a maradék időben magasabb hőfokra állítom a sütőt.
Elkészülés után ízlés szerint megszóróm porcukorral vagy vaníliás cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.