Elkészítés: A tésztához a margarint elmorzsoljuk a sütőporral és a vaníliás cukorral elkevert liszttel, majd hozzáadjuk a porcukrot és a tojásokat. Mindezt összedolgozzuk a tejföllel úgy, hogy rugalmas, könnyen kezelhető tésztát kapjunk.
3 részre osztjuk, cipókat formálunk (kb. 3x42 dkg-os), kinyújtjuk, és 3 lapot sütünk a 180 °C-ra előmelegített sütőben. Amikor a tészta széle kezd rózsaszínűvé válni, akkor alacsony hőfokon sütjük tovább pár percig.
Az almát vajon pároljuk, amíg a leve elfő, majd cukorral és fahéjjal ízesítjük, kihűtjük.
A krémhez a pudingot elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint, és még forrón belekeverjük a tojásokat egyenként, jól összekeverve a pudinggal. A margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a kihűlt pudingot, ügyeljünk a krém állagának megtartására.
Összeállítjuk a sütit: az első lapot az almás töltelékkel kenjük, ráhelyezzük a második lapot, amire a pudingot kenjük, majd a harmadik lappal befedjük, kissé lenyomkodjuk, és hűvös helyen pihentetjük, csak másnap szeleteljük, amikor a tészta már visszagyengült. Tetejét tetszés szerint porcukorral vagy csokimázzal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.