Elkészítés: A tésztához a tojásokat és a 2 tojássárgáját keverőtálba tesszük, majd hozzáadjuk a cukrot, és gépi habverővel a cukor elolvadásáig keverjük. Ekkor hozzászitáljuk az étkezési keményítővel elvegyített lisztet.
A tésztát sütőpapírral kibélelt, nagy méretű, magasfalú tepsibe simítjuk, és 180 C fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
A krémhez a zselatinlapokat 10 percig hideg vízbe téve áztatjuk. Az epret összeturmixoljuk a cukorral, majd langyosra melegítjük, feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint.
A tejszínből kemény habot verünk, a negyedét félretesszük, a többit összeforgatjuk az eperkrémmel.
Ezzel megkenjük a kihűlt piskótát, és néhány órára hűtőbe tesszük. Ha a krém megszilárdult, a maradék habbal és
eperszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.