Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A puha margarint egy nagy tálba a tészta összes hozzávalójával összegyúrjuk, lisztezzük, amíg elválik az edény falától. Egy nagy tepsibe nyomkodjuk a tésztát, és 15 percet elősütjük.
Ez idő alatt elkészítjük a túrós tölteléket: egy nagy tálba áttörjük a túrót, hozzáadjuk a tejfölt, a tojások sárgáját, a cukrokat, a citromhéjat, a kaporlevelet, a búzadarát, jól elkeverjük. A tojások fehérjét géppel kemény habbá verjük, majd ezt is belekeverjük a túrós töltelékbe.
A tésztát kivesszük a sütőből, ráöntjük a túrós tölteléket, megszórjuk a gyümölcsökkel, és legalább fél órát sütjük tovább 180 fokon.
Hűlni hagyjuk, és hidegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.