Elkészítése: A vajat megolvasztjuk. 3,5 dl tejbe belekeverjük a vaníliás cukrot és a tojásokat, a felolvasztott zsiradékot és az átszitált lisztet, majd hidegre tesszük pihenni. Megmossuk és megtisztítjuk az epreket, negyedekre vágjuk, és a mandulalikőrben megforgatjuk. A marcipánt a maradék tejjel krémesre keverjük. A lecsipkedett bazsalikomleveleket összevegyítjük a citromhéjjal, a cukorral és a tejszínnel. Botmixerrel addig keverjük, míg a tejszín meg nem keményedik. Egy felmelegített serpenyőt kikenünk olajjal, és a tésztából egymás után 4 vékony palacsintát sütünk. A marcipánkrémet és az epreket elosztjuk a palacsintákon, majd összehajtogatva egy tűzálló tálba tesszük, és ráöntjük a bazsalikomos tejszínt. Megszórjuk a mogyoróval, és előmelegített grillsütőben 3 perc alatt megkapatjuk a tetejét. A végén megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.