Elkészítése:
A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadunk 15 dkg porcukrot, 4 tojássárgáját, 10 evőkanál vizet, habosra keverjük, majd hozzáadunk 10 dkg darált diót és 21 dkg lisztet, a sütőport. Lisztezett tepsiben megsütjük. (Kb. 40x22 cm-es tepsiben)
Krém:
1/4 l tejet 3 evőkanál liszttel sűrű péppé főzünk. A tűzről levéve hozzáadunk 2 csomag vaníliáscukrot és 3 tojássárgáját. Közben 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk, ha a főtt krém kihűlt, összekeverjük, és a tészta tetejére kenjük.
Máz:
A 3 tojásfehérjét 15 dkg porcukorral gőz fölött kemény habbá verjük, ha kihűlt a krém tetejére kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.