Elkészítése:
A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadunk 15 dkg porcukrot, 4 tojássárgáját, 10 evőkanál vizet, habosra keverjük, majd hozzáadunk 10 dkg darált diót és 21 dkg lisztet, a sütőport. Lisztezett tepsiben megsütjük. (Kb. 40x22 cm-es tepsiben)
Krém:
1/4 l tejet 3 evőkanál liszttel sűrű péppé főzünk. A tűzről levéve hozzáadunk 2 csomag vaníliáscukrot és 3 tojássárgáját. Közben 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk, ha a főtt krém kihűlt, összekeverjük, és a tészta tetejére kenjük.
Máz:
A 3 tojásfehérjét 15 dkg porcukorral gőz fölött kemény habbá verjük, ha kihűlt a krém tetejére kenjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.