Elkészítés: A lisztből a sütőporral, a cukorral, a sóval, a margarinnal omlós tésztát gyúrunk. Fóliába csomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután kerekre nyújtjuk, sütőpapírral kibélelt formába tesszük, és 10 percig elősütjük.
A felezett őszibarackot cikkekre vágjuk. A tojásokat és a tejszínt felverjük. A kétszersültet elmorzsoljuk, összekeverjük a cukorral, a sóval, a mandulával, a cukrozott citromhéjjal, a fahéjjal és a sütőporral, ezután a tojásos habhoz adjuk, és lazán elkeverjük. A masszát az omlós tésztára öntjük, a tetejét pedig kirakjuk barackszeletekkel.
Előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.