Elkészítés: A tésztához valókat, hogy langyos legyen, mire elkészítem, általában előző este meleg helyre teszem.
A lisztet a cukorral, a sóval és az élesztővel elkeverem. Belerakom a tojások sárgáját, az olajat és annyi langyos (nem baj, ha kicsit melegebb) tejet, hogy jól dagasztható legyen. Miután kidagasztottam, 1 órát meleg helyen (radiátor) kelesztem.
Egy közepes tepsit olajjal körbekenek, a tésztát beleborítom, és egyenletesen elsimítgatom a tepsiben. Mehet rá egyenletesen a 4 nagy pohár tejföl. Ízlés szerint a cukor és a fahéj. Kb. 50 percet alacsony fokozaton sütöm.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.