Elkészítés: A fasírthoz összekeverjük a hozzávalókat, kis gombócokat formázunk belőle, és forró olajban kisütjük.
A körethez apróra vágjuk a zöldségeket, összekeverjük az ételízesítővel, és olajon megpirítjuk. A tojásokat pedig tükörtojásként készítjük el azon az olajon, amin a zöldségeket pirítottuk.
Az öntethez a joghurthoz hozzáadjuk a fűszereket, majd lereszeljük a csemegeuborkát, és elkeverjük benne.
A fasírtgolyókat a zöldségekkel és a tükörtojással tálaljuk, az öntettel meglocsolva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.